Laminaat

Laminaat merken

Niets is zo vervelend als een dealer die maar een klein aantal verschillende merken laminaat heeft. U hebt op die manier weinig vergelijkingsmateriaal. Gelukkig is niet elke dealer zo en zijn er ook zaken die wel alle merken laminaat hebben. U kunt in alle rust alle soorten laminaat met elkaar vergelijken en een keuze maken. Wanneer u een keuze hebt gemaakt, komen wij langs om het laminaat bij u te leggen. Wanneer u het zelf moeilijk vind om een keus in laminaat te maken staan wij voor u klaar. Wij begeleiden u in uw wensen zodat u binnen de kortste keren kan genieten van uw nieuwe vloer.

Gratis offertes vergelijken


Laminaatvloer

Quick Step

Bij Quick Step garanderen ze de mooiste vloeren die voor jaren lang woonplezier moeten zorgen. Het laminaat kent veel positieve eigenschappen zoals comfortabel, milieuvriendelijk, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen een stootje. Het zijn unieke vloeren waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Kleur speelt ook een grote rol bij het creëren van een eigen stijl en het uiteindelijke resultaat, daarom zijn de laminaten vloeren bij Quick Step in vrijwel alle kleuren te verkrijgen. Dit is niet alles, want ook het motief, afwerking en de randbewerking zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Het mooie is dat er ook plinten en ander accessoires zijn die bij de vloer horen om kleurverschil te voorkomen.

Parador

Laminaat is bedacht als goedkoop alternatief voor de massief houten en de parketvloer. Dit geldt niet alleen voor de uitstraling, maar ook om de goede eigenschappen zoals onderhoudsvriendelijk en een hoge belastbaarheid. Het product is zo goed ontwikkeld dat het evenwaardig is aan de massief houten vloeren. De laminaten vloeren van Parador spelen een belangrijke rol in de vloeren van tegenwoordig. Door de grote ervaring van Parador met hout en te technieken die worden toegepast, zijn zij in staat om een houten vloer na te maken van laminaat, maar kunnen ook materialen zoals beton en steen worden omgezet in een reproductie van laminaat. Er zijn heel veel verschillende motieven en vloeren op de markt die uw woning af kunnen maken. Bovendien voorzien wij de latten met een gepatenteerd kliksysteem die het leggen een stuk gemakkelijker maken.

Mflor

Mflor heeft een unieke, sfeervolle en vlakke vloerbedekking voor een ieder. Zij creëren een duurzaam, comfortabel en een eenvoudig te onderhouden product. Zij proberen verrassende designs met hoogwaardige kwaliteit te combineren. Het is zowel voor particulier als bedrijfsmatig gebruik. De vloeren zijn nauwelijks van een echt houten of stenen vloer te onderscheiden. Daarnaast zijn de vloeren ideaal te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Door de waterbestendige eigenschappen, kunnen we dit typ laminaat leggen in de badkamer en andere vochtige ruimtes van het huis.

Balterio

De stijlvolle vloeren van Balterio staan mooi in elke woning. Door de vernieuwende ideeën, innovatieve processen en vooral de mooie uitvoeringen, zorgen voor een uitgebreide keuze uit Balterio vloeren. Wanneer u op de laminaatvloer loopt, hebt u het gevoel en het geluid dat u op een parketvloer loopt. Voor een ieder wat wils is er een vloer, zij hebben zoveel verschillende vloeren te bieden. Wanneer het om een houten, of om een imitatie van een betonnen vloer gaat, zij hebben het in hun assortiment.

Beauty Floor

Beauty Floor is nieuw op de markt, dit houdt wel in dat zij gebruik maken van de nieuwste technieken die er momenteel zijn. Voor het maken worden de nieuwste technieken en wetenschappen gebruikt, slechts één ding blijft authentiek, het uniclic systeem. Dit zorgt ervoor dat de laminaten vloer snel gelegd kan worden. Daarbij komt kijken dat alle vloeren worden voorzien van een speciale toplaag dat een slijtklasse heeft van 32. Dit houdt in dat het gemaakt is voor zwaar huishoudelijk en licht commercieel gebruik. Doordat Beauty Floor nog niet lang op de markt is, is de keuze nog redelijk beperkt. Toch is het een kijkje waard omdat de vloeren die ze hebben erg mooi afgewerkt zijn.

Trendline

Trendline kent verschillende soorten laminaat voor elke woning, zo hebt u keuze van klassiek tot modern, afgewerkt en strak laminaat. Natuurlijk biedt Trendline ook alles wat hier tussen valt. U kunt het zo gek niet bedenken, of ze hebben het. Een grove houtnerf, glanzend wit of juist met warme tinten. De keuze ligt bij u en wat voor stijl u wilt creëren. Daarnaast leveren ze ook bijpassende ondervloeren en plinten om het geheel goed af te maken.

Home Select

Home Select heeft hoogwaardige laminaat dat nagenoeg niet met echt parket te onderscheiden is. Het zit vooral in de echtheid van de kleur van het laminaat. Daarnaast probeert Home Select milieuvriendelijke laminaat te maken, zodat het milieu niet wordt aangetast bij het produceren. Daarbij komt kijken dat Home Select voor iedere woning mooi laminaat heeft liggen om het huis helemaal af te maken.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een klassieke of een moderne vloer, bij Hatibo bent u bij het juiste adres. Het is voor u als consument of als bedrijf belangrijk om te kunnen vergelijken. Bij ons kunt u verschillende soorten laminaat met elkaar vergelijken zodat er voor iedereen een geschikte vloer is. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.