klantenbeoordelingen Hatibo

Klantenbeoordelingen

Hatibo bedekt uw vloer met plezier en passie. Graag zouden deze vloer- en laminaatleggers feedback willen hebben. Wat ging goed en wat kan beter? Zo kunnen wij als team steeds beter ontwikkelen.

Klanten over ons

Informatie op de website 8,4
Beoordeling snelle 24/7 service 9,8
Beoordeling geleverde werk 9,4
Gemiddelde beoordeling 9,2

Graag willen wij door onze klanten beoordelingen ontvangen voor het werk wat wij geleverd hebben als team. Wat vond u van de service, snelheid en kwaliteit? beoordeel ons hier!

[contact-form-7 id=”4985″ title=”Beoordelingen”]

Klanten over Hatibo.nl

Wijn geknoeid…

Op het moment dat ik mijn rode wijn over mijn witte tapijt liet vallen, viel mij eigenlijk op dat de rest van mijn bekleding ook al erg vies was. Het was tijd voor iets nieuws. Bij dezen heb ik Hatibo ingeschakeld en zij hebben een nieuw tapijt voor mij aangelegd. Zeer tevreden met het resultaat.
Trijntje de VriesVlissingenBeoordeling: 7,7

Nieuwe tegels, zeer tevreden

Wij hadden thuis altijd laminaat over de vloer. Toen ik op het internet aan het Googlen was kwam ik op Hatibo uit en hier heb ik gevraagd of deze mensen ook tapijttegels konden plaatsen langs de keukenwand. Dit was een makkelijke klus kreeg ik als antwoord. Ik was benieuwd maar ben overdonderd met het mooie resultaat.
Femke BoersmaZaandam Beoordeling: 8,5

Gloednieuw tapijt

Hierbij een nieuw tapijt laten leggen in mijn huis. Mooi tapijt van goede kwaliteit en gezellige mannen die voor goede service gaan.
Durk JanBreda Beoordeling: 8,7

Parkettenvloer aanrader

Blij met mijn nieuwe parkettenvloer. Hele snelle handelingen en goede prijzen waaruit de kwaliteit ook nog goed blijkt te zijn. Nu krijg ik geen splinters meer als ik thuis over de vloer heen loop op blote voeten.
ReinderAmstelveen Beoordeling: 8,7

Vloer renovatie

Doordat mijn zoon zijn gewichten een aantal keren op de vloer heeft laten vallen hadden wij wat gaten in de vloer opgelopen… Gelukkig konden deze mannen van Habito ons helpen met een renovatie aan onze vloer. De prijs viel niet tegen.
ShelleyHilversum Beoordeling: 8,0

Vloer renovatie

Doordat mijn zoon zijn gewichten een aantal keren op de vloer heeft laten vallen hadden wij wat gaten in de vloer opgelopen… Gelukkig konden deze mannen van Habito ons helpen met een renovatie aan onze vloer. De prijs viel niet tegen.
ShelleyHilversum Beoordeling: 8,0

Goed in meedenken

Wij hebben de hele woonkamer verbouwd maar daarbij wouden we nog een nieuwe vloer. Hierbij hebben wij ons laten informeren bij Hatibo. Zij boden ons aan om een marmoleum vloer uit te proberen. Dit staat prachtig en de mannen hebben goed werk geleverd
Martin en FokkelienHoorn Beoordeling: 8,4

Tevreden

Wij waren opzoek naar een bedrijf die een laminaat vloer voor ons konden leggen. Op deze website hebben we gelukkig een bedrijf gevonden en ook nog voor een goede prijs. Heel tevreden mee.
JulianArnhemBeoordeling: 7,9

Nieuwe vloerbedekking

Onze vloerbedekking was vies en had verschillende plekken erin. Wij vonden het tijd voor een nieuwe vloerbedekking en na een tijdje zoeken kwam ik op hatibo uit. Na het aanvragen van een offerte kreeg ik er al snel een paar binnen en ben zo goed geholpen met mijn nieuwe vloerbedekking.
ThijsAmsterdamBeoordeling: 8,4

Heel blij mee

Na jaren lang vloerbedekking te hebben gehad wouden we uiteindelijk liever laminaat hebben in onze woning, wij hadden gehoord dat je op hatibo.nl offertes kon aanvragen en zo de bedrijven kon vergelijken. Er is super werk geleverd en ben er heel blij mee!
SanneGoudaBeoordeling: 8,7

header

Omdat onze vloerbedekking nogal vies was moest dit gereinigd worden. Gelukkig zijn we hier goed geholpen en de vloerbedekking ziet er weer als nieuw uit!
FlorisBarendrechtBeoordeling: 9,0

Houten vloer

Ik woon in een oud huis met een houten vloer. Er zaten scheuren en een gat in. Ik kwam uit op hatibo en heb zo een bedrijf gevonden die mijn houten vloer kon renoveren. De vloer ziet er nu veel beter uit dan eerst. Goed werk!!!
WillemTilburgBeoordeling: 7,8

Perfect

Ik heb via deze website een vinyl vloer laten leggen aangezien ik iets anders wou. Alles ziet er nu helemaal perfect uit en dat ook nog eens voor een hele goede prijs! Ik raad deze website zeker aan als je op zoek bent naar een nieuwe vloer.
JorisHelmondBeoordeling: 9,0

Snel en goedkoop

Ik ben heel blij met de Tapijttegels in mijn huis. De klus was snel klaar en goedkoop.
SamuelHellevoetsluisBeoordeling: 7,9

Vloer weer mooi

Helaas had ik verf over onze vloer gemorst en was de hele vloer verpest. Gelukkig konden ze op hatibo het weer helemaal mooi krijgen en alles ziet er nu weer perfect uit.
JohannesGorinchemBeoordeling: 8,9

Goeie prijs

Ik heb hier offertes aangevraagd en kreeg er al heel snel een paar geleverd van verschillende bedrijven in de regio die mij konden helpen. Ik heb een bedrijf uitgezocht die de beste prijs had om mijn vloerbedekking te verwijderen uit mijn woning. Er is goed werk geleverd!
JasperAlmeloBeoordeling: 8,8

Super resultaat

Ik had hier gevraagd of ze een vloer konden leggen met een ondervloer, dat kon. Het resultaat was super goed en ben er blij mee.
RensDeventerBeoordeling: 8,7

Vriendelijk en ervaren

De mensen die mijn vloer kwamen leggen waren heel vriendelijk en hadden duidelijk veel ervaring. Niks op aan te merken.
DamianHengeloBeoordeling: 8,9

Aanrader

Ik heb hier mijn tapijt laten schoonmaken en het is goed gelukt, zeker een aanrader!
DanielHaaksbergenBeoordeling: 8,6

Prima

Omdat wij altijd tapijttegels gehad hebben wouden we nu laminaat in de keuken. Er is goed overlegd en het is goed uitgevoerd. Het ziet er goed uit en ben er heel tevreden mee.
ChrisMiddelburgBeoordeling: 9,1

Laminaat vervangen

Ons laminaat moest vervangen worden en dat heb ik op habito laten doen. Kreeg snel een paar offertes binnen en het was goedkoper dan ik eerst dacht. Ik zou deze site zeker voor een volgende keer weer gebruiken.
WoutAmersfoortBeoordeling: 9,2

Goed

In ons huis is een parket vloer aangelegd. Ziet er super mooi uit!
LindaUtrechtBeoordeling: 9,0